Help ons lokale families te vinden

“Help ons lokale families te vinden voor verlaten kinderen”

Op 30 november 2021 start de 24-uur durende GivingTuesday om 6.00 uur (Nederlandse tijd).

Het aantal kinderen in het tehuis waarvan de familie of verwanten niet te traceren zijn, is de afgelopen jaren enorm gegroeid. Gelukkig is er nu de mogelijkheid om deze kinderen door de lokale families te laten adopteren of hen pleegzorg te bieden. In 2021 hebben we met succes adoptieouders kunnen vinden voor een aantal van de jonge kinderen tussen de 3 en 7 jaar oud. Het is prachtig om te zien hoe de kinderen gedijen in hun nieuwe gezin. Dit stimuleert ons om ons in te blijven zetten om dit mogelijk te maken. Daarnaast hebben we voor een aantal oudere kinderen pleeggezinnen kunnen vinden, een geweldige ervaring voor hen om kennis te maken met een normaal gezinsleven.

Om dit allemaal voor elkaar te krijgen, moet er veel werk verzet worden op het gebied van antecedentenonderzoek, reizen (van en naar de nieuwe familie), trainingen, counselingsessies en natuurlijk de daadwerkelijke zorg voor de kinderen zoals medische zorg en onderwijs. Het DCV-team doet hiervoor geweldig werk! Zelfs gedurende covid en de lockdown waren ze altijd aanwezig en voerden ze hun taken met passie en toewijding uit.

help-diani-childrens-village-kenia-lokale-families-te-vinden

We kunnen dit mooie werk echter niet voortzetten zonder uw hulp!

Steun jij ons op 30 november a.s. via het GlobalGiving platform Giving Tuesday?

Hoe meer mensen doneren, hoe meer kans ons project “help us find local families for abandoned children” heeft om een ​​extra donatie te ontvangen uit een pool van fondsen die beschikbaar is gesteld door GlobalGiving.

Alvast heel hartelijk dank!

Reacties zijn gesloten.