Studiebeurs DCV

Geef de kinderen in Kenia een toekomst met een studiebeurs.


Studiebeurs Diani Children’s Village

Stichting Diani Children’s Village vindt het belangrijk dat ieder kind een kans heeft op een betere toekomst. Passend onderwijs is hiervoor van belang. Naast de ondersteuning om kinderen naar de basisschool te laten gaan, heeft DCV ook een ‘studiebeurs-project’ voor de kinderen om hen door te laten stromen naar het middelbaar onderwijs. Helaas is dit vervolgonderwijs voor ons een grote stap vanwege de hoge kosten die hieraan verbonden zijn.

De jongens en meisjes zijn super blij dat ze nu een vervolgopleiding kunnen gaan volgen. Dit wordt mogelijk gemaakt door de donateurs die (jaarlijks) zorgen voor een financiële bijdrage. Zonder het studiebeursproject zouden zij niet verder kunnen studeren.

Stories van de DCV studenten

angelina-art-and-design

dcv-ruth

dcv-solomon

dcv-kimani

dcv-yona

dcv-dorcas

dcv-grace

dcv-humphrey

Welzijn, opleiding en vorming

Het welzijn, de opleiding en vorming van de kinderen staat voorop. Maar ook de andere minderbedeelde dorpskinderen kunnen erbij betrokken worden, zodat ook zij kunnen profiteren van hygiëne, voeding en/of een basisopleiding.

Er zijn veel mogelijkheden om (financieel) bij te dragen aan het welzijn van de kinderen. Doneer een bedrag, eenmalig of periodiek. Start je eigen actie of event. Schenk met belastingvoordeel. Neem ons op in je testament. Steun een specifiek project als grote donateur. Sluit jouw bedrijf aan bij onze samenwerking partners en sponsoren!