Website in een nieuw jasje

“Website in een nieuw jasje”

nieuwe-website-stichting-diani-childrens-village

 

Leuk nieuws! Achter de schermen is het afgelopen jaar hard gewerkt om de website in een nieuw jasje te steken.

Vorig jaar toen Nederland – het zal er eens niet over gaan – verstoord door de corona pandemie: Allemaal thuis, het samen zijn, samen koken maar vooral mooie ideeën uitwisselen ontstond mijn idee om de website van Stichting Diani Children’s Village een nieuwe lay-out te geven. Ik begon met mijn ontwerpschets. Jammer genoeg zat het reizen naar Kenia er niet in om de kinderen te bezoeken. Het was mijn plan om bijzondere momenten op de gevoelige plaat vast te leggen zodat eenieder die de nieuwe website gaat bezoeken een indruk krijgt van het leven binnen de DCV. Ik ben dankbaar dat wij bepaalde faciliteiten hebben. Er konden zoom-overleggen plaatsvinden met de teamleden in Kenia, het werk kon doorgaan! Ik ontving prachtige foto’s en verhalen in mijn mailbox. Zo krijgt eenieder een lezenswaardig kijkje in alledaagse en niet zo alledaagse belevenissen binnen het huis. Dit alles was zo puur. De foto’s die de meeste indrukken maken zijn vaak die van kinderen maar ook de speciale momenten uit het leven binnen het huis. Als ik vervolgens de foto’s aan anderen laat zien zijn zij vaak geraakt. Sommige willen zelfs iets doen voor kinderen die het minder getroffen hebben dan wij in Nederland. Dat is natuurlijk hartstikke mooi. Alle hulp – groot of klein – komt daar goed van pas.

Als team waren wij uitstekend instaat om de website heel persoonlijk te houden dit levert het meeste plezier op!

Mijn motto: een gezonde toekomst voor de kinderen van DCV, daar draait het bij mij om!

Veel leesplezier!

Mieke Gerssen

Reacties zijn gesloten.