Cliff & Henry afgestudeerd

Cliff & Henry afgestudeerd2024-05-21-henry-cliff

Wat gaat de tijd toch snel! In januari 2020 brachten wij jou op de hoogte dat Cliff en Henry gingen studeren op de Mpesa Foundation Academy. Vandaag werd de ceremonie gehouden op de Mpesa Foundation Academy want deze kanjers zijn afgestudeerd onder het International Baccalaureate.

Cliff en Henry werden erkend voor hun uitzonderlijke prestaties in hun studie gedurende de afgelopen 4 jaar. Tijdens deze ceremonie waren ook Faith, Ali, Anthony en Esther aanwezig. Ieder heeft een cruciale rol gespeeld om ervoor te zorgen dat de jongens hun studie konden volbrengen en dat ze hun familieleden hebben kunnen getuige van hun prestaties en hen in het levensonderhoud kunnen gaan ondersteunen. De vreugde en het geluk van Cliff en Henry waren voelbaar toen ze ons zagen. Hun ogen lichtten op van opwinding en hun glimlach was aanstekelijk. De hele ceremonie was een aangrijpende herinnering aan de positieve impact die DCV heeft op de levens van kinderen. Kortom, deze afstudeerceremonie op de Mpesa Foundation Academy was een levensleer ervaring voor ons hele team.

Wij bedanken iedereen die Diani Children’s Village (DCV) in welke hoedanigheid dan ook steunt. Jouw donatie maakt een enorme impact op kinderlevens en helpen de toekomst van deze kinderen vorm te geven.

Reacties zijn gesloten.