Diani Childrens Village
DCV ANBI-status sinds 2017

Global Giving Actie – 17 Abandoned babies in Kenya

Global Giving Crowd Funding

De organisatie Global Giving is een internationale crowd funding organisatie die non-profit organisaties waar nodig over de hele wereld ondersteunt. Diani Children’s Village is een ‘Superstar’ project van het Global Giving fonds.

Via het Global Giving fonds probeert het Diani Children’s Village geld op te halen voor de kleintjes. Realiteit is dat steeds meer baby’s gedumpt worden, vaak onder de meest verschrikkelijke omstandigheden, en veel baby’s overleven dit helaas niet.

Baby’s hebben veel meer zorg nodig dan de oudere kinderen en vaak hebben ze bij aankomst in het huis al ernstige gezondheidsproblemen. Dit betekent dat Diani Children’s Village meer geld nodig heeft om deze kinderen de juiste zorg, die ze zo hard nodig hebben, te kunnen bieden.

Donatie

Naast een directe donatie op onze Rabobank rekening in Nederland van Stichting Diani Children Village is het ook mogelijk om gebruik te maken van Global Giving.

Jaarlijks verdeeld Global Giving op 31 december 2020 giften die zijn binnengekomen op basis van algemene goede doelen. Hoe groter het bedrag van de donaties hoe hoger ook de bijdrage vanuit het speciale fonds van Global Giving aan het doel project van Diani Childrens Village.

Helpt u mee deze baby’s een kans op leven te geven?

Doneer via de link hieronder.

Global Giving Donatie Diani Childrens Village

Uw hulp wordt zeer gewaardeerd!