Global Giving Crowdfunding

Stichting Diani Children's Village is een "Superstar" van GlobalGiving Crowdfunding.

Samenvatting

GlobalGiving is een internationale non-profit crowdfunding organisatie die waar nodig over de hele wereld projecten ondersteunt. Stichting Diani Children’s Village is een ‘Superstar’ project van de GlobalGiving organisatie.

Inzamelingsactie voor DCV

global-giving-baby-diani-childrens-village-in-ziekenhuis

Giving Tuesday

GivingTuesday is een wereldwijde jaarlijkse actiedag voor het goede doel. Deze speciale dag is de dinsdag na Black Friday en Cyber Monday. De giften die wij deze dag ontvangen, worden door de GlobalGiving organisatie verhoogd. Het eindbedrag van de donaties bepaalt de hoogte van de bijdrage vanuit de organisatie aan het opgegeven project van Stichting Diani Children’s Village. Eindresultaat in 2020

kinderen-helpen-huismoeders-diani-childrens-village-kenia

Donaties

Wil jij een donatie doen? Dit is fantastisch! Naast een donatie via GlobalGiving op ons lopende project is het ook mogelijk om op de bankrekening van Stichting Diani Children’s Village jouw gift over te maken.

Help jij mee de baby’s een kans op leven te geven?

Met jouw donatie draag jij bij aan een betere leefomgeving van de kinderen in het kindertehuis. Daarnaast heeft Stichting Diani Children’s Village andere projecten lopen, waar jouw hulp nodig is.

weeskind-veilig-diani-childrens-village-kenia


De basis voor een succesvol leven!